«Роль учителя у формуванні якісного доброчесного середовища закладу освіти»: методичний семінар для педагогів

«Роль учителя у формуванні якісного доброчесного середовища закладу освіти»: методичний семінар для педагогів

28 березня в межах роботи «Весняних вчительських канікул з Центром ПРПП» кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри української мови та член комісії з питань академічної доброчесності К-ПНУ Зореслава Шевчук провела методичний семінар для педагогів на тему: «Роль учителя у формуванні якісного доброчесного середовища закладу освіти».

Зореслава Сергіївна зосередила увагу учасників на питаннях реалізації політики академічної доброчесності як однієї з наскрізних політик у системі забезпечення якості освіти закладу; схарактеризувала види порушень доброчесності. Учасники зустрічі з’ясували, чи має академічна доброчесність альтернативу, які існують форми документів (Кодекс етики, Кодекс доброчесності) та яка відповідальність імплементується за порушення норм академічної доброчесності.

У колі педагогів-учасників семінару визначалися, як вчитель може бути взірцем формування культури відповідального навчання та доброчесної поведінки. Також розглядали кейсові ситуації, які можуть бути стимулом не порушувати загальноприйняті правила.

Спільно формуємо бажане середовище закладу освіти!
Сподіваємось на подальшу співпрацю!

За інформацією Центру професійного розвитку педагогічних працівників