Чергове засідання вченої ради К-ПНУ: підсумки 2023-2024 н. р. та основні завдання нового навчального року

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ: підсумки 2023-2024 н. р. та основні завдання нового навчального року

27 червня відбулось чергове засідання вченої ради університету.

Присутні обговорили низку важливих питань, зокрема результати акредитаційних експертиз освітніх програм спеціальностей університету у ІІ семестрі 2023-2024 н.р. (доповідав проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Геннадій Бесарабчук) та результативність роботи вченої ради, наукової ради, ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в 2023-2024 н.р. і основні завдання на 2024-2025 н.р. (доповідали:  ректор університету Сергій Копилов, проректор з наукової роботи Світлана Миронова, перший проректор Володимир Дубінський).

Під час засідання затвердили графіки освітнього процесу підготовки здобувачів вищої освіти зі спеціальностей університету ступенів вищої освіти „бакалавр“, „магістр“, „доктор філософії“ денної та заочної форм здобуття вищої освіти на І семестр 2024-2025 н. р. (доповідав перший проректор Володимир Дубінський); ліміти стипендiатiв на І семестр 2024-2025 навчального року, ліміти стипендіатів, яким буде призначатися академічна стипендія за особливі успіхи в навчанні на І семестр 2024-2025 навчального року, ліміти стипендіатів із числа осіб, які будуть зараховані на навчання у 2024 році (доповідав ректор університету Сергій Копилов); кандидатури здобувачів вищої освіти на призначення академічних стипендій Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, імені державних діячів першого українського уряду (дповідала керівник навчального відділу Оксана Чорна).

Про обрання науково-педагогічних працівників університету на вакантні посади завідувачів та професорів кафедр університету та присвоєння вчених звань професора та доцента науково-педагогічним працівникам кафедр університету доповів  ректор Сергій Копилов.

Також у бібліотчений фонд університету передали навчальний посібник «Архівознавство. Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти історичних факультетів бакалаврського рівня».

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

Пресцентр