День: 05.09.2024

BusinessLocus for Girls: конкурс відкрито!

У межах здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю, за фінансування Міністерства молоді та спорту України проводиться відбір кандидатів на конкурс проєктів для молоді!

Університет Огієнка став одним із переможців конкурсу з проєктом BusinessLocus for Girls (BLG), який проводитиметься у співпраці з одним із провідних закладів освіти Республіки Польщі – Познанським економічним університетом (UEP/ПУЕБ) у м. Познань, Республіка Польща. Читати далі

Семінар для здобувачів спеціальності Початкова освіта: «Взаємодія сімʼї та закладу освіти у формуванні успішної особистості молодшого школяра»

10 вересня о 09:30 відбудеться семінар для здобувачів другого курсу першого (бакалаврського) та першого курсу другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності Початкова освіта в межах вивчення освітнього компонента «Актуальні питання початкової освіти» ОП Початкова освіта на тему: «Взаємодія сімʼї та закладу освіти у формуванні успішної особистості молодшого школяра» (із досвіду роботи вчителя Камʼянець-Подільського ліцею №10 Ольги Потапової).

Організатори:

  • Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка;
  • Кам’янець-Подільський ліцей №10;
  • Центр професійного розвитку педагогічних працівників Кам’янець-Подільської міської ради.

Кафедра теорії та методик початкової освіти

У К-ПНУ відбулось чергове засідання наукової ради

04 вересня відбулося засідання наукової ради К-ПНУ.

До зустрічі долучилися представники Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК», зокрема перед членами ради виступили Павло Кушнір та Ірина Вербовецька, які розповіли про можливості організації спільної проєктної роботи, участі здобувачів вищої освіти в стажуваннях та проходженні практики.

Під час засідання затвердили план роботи наукової ради на 2024-2025 навчальний рік та склад наукової ради. Читати далі

Науково-методичний семінар для вчителів суспільних дисциплін Чемеровеччини

04 вересня на базі Чемеровецького ліцею №1 відбувся науково-методичний семінар для вчителів суспільних дисциплін Чемеровеччини.

Із вітальним словом до учасників зустрічі звернувся кандидат історичних наук, доцент, перший проректор Володимир Дубінський, який обговорив із вчителями сучасні виклики та перспективи викладання історії в закладах загальної середньої освіти, зокрема проаналізували зміст і підходи до викладання предмета. Також Володимир Анатолійович звернув увагу на особливості викладання суспільних дисциплін у 2024-2025 навчальному році. Читати далі