День: 20.09.2024

Екскурсії студентів до ботанічного саду

Професор кафедри біології та екології, доктор біологічних наук Людмила Любінська може розповідати про рослини скільки завгодно. Кожна її лекція – неймовірна кількість цікавої інформації про рослини України та світу. Але є заняття, які студенти полюбляють найбільше. Це екскурсії Людмили Григорівни.

У вересні вже традиційно здобувачі вищої освіти відвідують ботанічний сад. Цьогоріч це студенти груп Biol1-B23 та Biol1-M24.

Можна впевнено сказати, що там не росте жодної рослини, про яку б Людмила Григорівна не могла розповісти щось цікаве!

Екскурсії в природу – це не лише нові знання про світ природи, а й нові емоції, нові почуття, нова любов до світу рослин.

Кафедра біології та екології

Співпраця кафедри туризму та готельно-ресторанної справи з Туристично-інформаційним центром триває

На початку вересня 2024 р. під час навчального заняття з дисципліни «Вступ до спеціальності» студенти-першокурсники спеціальностей Туризм та Готельно-ресторанна справа завітали до Кам’янець-Подільського замку, де відвідали наявні експозиції, тематичні виставки і туристичні атракції. Кандидат історичних наук, старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Андрій Хоптяр також ознайомив здобувачів зі специфікою обслуговування туристів та роботи екскурсоводів на території такого важливого для туристичної галузі об’єкта. Читати далі

Віолета Кондрут – призерка чемпіонату України з велосипедного спорту

12-15 вересня в м. Львів пройшов чемпіонат України з велосипедного спорту на велотреку.

У командній гонці на 4 кілометри серед жінок до 23 років здобувачка вищої освіти факультету фізичної культури групи FKS1-B21, член збірної команди України Віолета Кондрут   посіла другу сходинку п’єдисталу.  Читати далі