Нова навчально-методична література Лінгвістичного центру

Нова навчально-методична література Лінгвістичного центру

Підручник як засіб раціональної та результативної організації освітнього процесу з вивчення іноземних мов є обов’язковим у формуванні іншомовних знань, навичок та вмінь. А коли зміст підручника корелює із матеріалами робочого зошита, аудіо- та відео- супроводом навчально-методичного комплексу, процес навчання не залишить нікого байдужим.З великою приємністю повідомляємо про те, що навчально-методична база Лінгвістичного центру нашого вишу поповнилася виданнями видавництва  із 170-річним досвідом видавничої діяльності «MacMillan» (Велика Британія).

Високоякісні підручники та інші додаткові матеріали цілковито відповідають потребам наших викладачів та слухачів усіх рівнів – beginner (A1), elementary (A2), pre-intermediate (B1), intermediate (B2). Навчальні посібники мають онлайн підтримку, що надає доступ до додаткових ресурсів, планів уроків та практичних порад, які дозволяють ефективно розподіляти дорогоцінний аудиторний та позааудиторний час.

Навчально-методичні комплекси польського видавництва «Glossa» (Krok po kroku/A1, A2), які створені відомими авторами, розробляються з урахуванням інноваційних підходів та сучасних методів викладання іноземних мов. Доступність, комунікативне спрямування, логічність та послідовність викладу навчального матеріалу не мають собі рівних на ринку польської навчальної літератури та вважаються одними з найкращих.

NB! Триває набір слухачів у нові групи (рівні А1, А2, В1, В2), навчання яких розпочнеться у вересні 2016 року.

Чекаємо на Вас за адресою: вул. І. Огієнка, 61, каб. 305.

Телефони Лінгвістичного центру К-ПНУ імені Івана Огієнка: (068) 85 27 436, (063) 79 35 447; e-mail: studiumkpnu@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100011076061947

Тетяна Сторчова, керівник
Лінгвістичного центру