Ревізори «Привітного міста»

Ревізори «Привітного міста»

У рамках відкриття туристичного сезону у нашому місті, студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені І. Огієнка, економічного факультету, напряму підготовки «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» уже втретє приймали участь у проекті «Привітне місто».

Даний проект проводиться за підтримки міського голови Сімашкевича М. Є.  та Департаменту гуманітарної політики міської ради.

«Привітне місто» проходило у Кам’янці-Подільському з 1 по 21 квітня 2016 року. Суть конкурсу в тому, що студенти у якості «таємних клієнтів» відвідували заклади харчування та оцінювали за певними критеріями їх рівень сервісу та обслуговування, а також готовність приймати туристів та екскурсантів, в тому числі й іноземних. В результаті перевірки були визначені найкращі заклади харчування, котрі отримали відзнаку «Привітне місто» на урочистому відкритті турсезону 23 квітня.

Студенти нашого університету за свою плідну і результативну роботу також були нагороджені цінними подарунками від міського голови під час проведення І Кам’янець-Подільського медіа-форуму в сесійній залі міської ради 21 квітня.

Богдана Опря, старший викладач
кафедри туризму та
готельно-ресторанної справи