Продовжуємо навчання в дистанційному режимі, дотримуємось основних правил поведінки під час карантину

Продовжуємо навчання в дистанційному режимі, дотримуємось основних правил поведінки під час карантину

04 листопада 2020 року відбулося чергове засідання ректорату під головуванням ректора університету Сергія Копилова. Сергій Анатолійович наголосив, що в складних умовах пандемії коронавірусу в Україні ми повинні розуміти всю відповідальність, покладену на заклади вищої освіти, та дотримуватись необхідних карантинних заходів, виконувати рекомендації МОЗ України.

Під час зустрічі завідувач відділу охорони праці і техніки безпеки Оксана Чорна доповіла про епідеміологічну ситуацію в нашому місті та заходи, вжиті в навчальних корпусах і гуртожитках університету для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Керівник навчального відділу Людмила Горчак розповіла про перебіг освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання, закцентувала увагу на необхідності забезпечення своєчасного оновлення та підтримання в актуальному стані інформації в ЄДЕБО, підготовці до проведення атестації здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр».

Керівник заочного відділу Олена Копилова розповіла про особливості організації заліково-екзаменаційної сесії здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» заочної форми навчання.

У своєму виступі Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти, повідомив про організацію факультетського моніторингу освітніх програм шляхом проведення анкетування «Освітня програма очима здобувача вищої освіти», «Анкета випускника» та «Анкета роботодавця».

В.о. проректора з науково-педагогічної роботи (адміністративно- господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) Віктор Шуліка поінформував про початок опалювального сезону для всіх гуртожитків і навчальних корпусів університету.

Підбиваючи підсумки засідання, ректор університету Сергій Копилов акцентував увагу на необхідності перевірки обсягів державного замовлення на прийом та випуск фахівців і своєчасного подання інформації до МОН, уніс пропозицію щодо продовження навчання із застосуванням технологій дистанційного навчання до 20 листопада 2020 року. Крім того, ректор університету дав низку доручень, зокрема, завідувачеві відділу охорони праці і техніки безпеки Оксані Чорній продовжити активну роботу щодо моніторингу стану захворюваності серед учасників освітнього процесу та інших працівників університету, керівникові навчального відділу Людмилі Горчак вести систематичний контроль за перебігом освітнього процесу із застосуванням технологій дистанційного навчання, деканам факультетів посилити контроль щодо належного рівня ведення ділової документації на факультетах, в.о. проректорові з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) Віктору Шуліці здійснювати контроль за дотриманням санітарно- епідемічних умов у гуртожитках і навчальних корпусах.