Ректорат: продовження співпраці з роботодавцями, провадження наукової діяльності бібліотеки К-ПНУ

Ректорат: продовження співпраці з роботодавцями, провадження наукової діяльності бібліотеки К-ПНУ

14 січня 2021 року відбулося чергове онлайн-засідання ректорату на платформ Google Meet.

Ректор університету Сергій Копилов ознайомив членів ректорату із нормативно-правовими та розпорядчими документами в галузі освіти.

Людмила Климчук, директор бібліотеки К-ПНУ, проаналізувала  наукову діяльність бібліотеки за 2015-2020 роки. Людмила Вікторівна наголосила на тому, що робота бібліотеки є однією з важливих складників діяльності університету. Працівники бібліотеки беруть активну участь у роботі конференцій, семінарів та інших заходів загальноуніверситетського і всеукраїнського рівня, продуктивно співпрацюють із провідними фахівцями бібліотек закладів вищої освіти України.

Крім того, фахівці бібліотеки оприлюднили 96 публікацій та 2 випуски наукового збірника «Наукові праці Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка” (Серія: Бібліотекознавство).

Володимир Адамовський, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету, проаналізував стан залучення роботодавців до організації освітнього процесу університету, зокрема щодо формування освітніх програм, участі в роботі екзаменаційних комісій. Володимир Іванович акцентував увагу на необхідності активізації подальшої співпраці з роботодавцями.

Пресцентр К-ПНУ