Жіноча логіка проти чоловічої інтуїції або Інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?

Жіноча логіка проти чоловічої інтуїції або Інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?

 

Що переможе? Чоловіча інтуїція чи жіноча логіка? Щоб відповісти на це складне запитання, в університеті стартувало нове інтелектуально-розважального шоу «Хто зверху?». У першій грі сезону, яка відбулася 20 квітня, взяли участь дві команди – хлопці та дівчата. У команді хлопців зібралися такі екземпляри, яким не аплодувати було неможливо – веселі і найкмітливіші Остап Бойчук, Михайло Поліщук, Василь Демидюк, Іван Чорний, спікер сенату Олександр Марчук та капітан команди Вадим Беник. Представниці дівочої команди були не менш яскравими особистостями – учасниці університетських команд КВН Вікторія Саричева, Лєна Клюс, Вікторія Савосто, капітан університетської команди черлідерів Анна Вардинська, «Міс привабливість – 2015» Ольга Банах. Капітаном команди цих справжніх перлин була Марія Герлєй.

Для перемоги дівчатам довелося запитати себе: що вони знають про чоловічий світ і як чоловіки до нього ставляться? Хлопці, в свою чергу, зробили те ж саме стосовно дівчат.
Цього вечора дуель чоловічого і жіночого світів поділялася на раунди, що складалися з таких бліцопитувань, конкурсів та змагальних ігор: «Збери літери», «Вгадай назву», «Зміна ролей», «Хто я?», «Правда чи брехня», «Зірки вряд» та інших.
Особливо глядачам сподобався конкурс «Зміна ролей», в якому за дві хвилини хлопці намагалися виконати щоденну дівчачу роботу – зробити make-up. Дівчата, у свою чергу, повинні були побувати у шкурі справжнього солдата – вбратися у військову форму. Варто зазначити, що дівчата впоралися із завданням відмінно, а чоловічий make-up був виконаний з такою майстерністю, що кращі візажисти міських салонів краси могли б позаздрити.
За цією захопливою та напруженою боротьбою спостерігав «пан суддя», який, розмовляючи голосом Анатолія Анатолійовича Заводовського, вирішував долю команд. Переможець визначився під час останнього раунду. З відривом у 12 балів перемогу здобули, хто б ви думали? Ну звичайно, дівчата. Однак, наші мужні чоловіки пообіцяли відігратися! Ну що ж, поглянемо чи їм це вдасться в наступній грі.
Ще більш яскравим вечір зробили виступи співаків університету Рябої Надії і Маленкової Альони та команди КВН «Блюз».

Тетяна Левицька, директор
студентського клубу