Конкурс краси, таланту та грації «Міс факультету 2016»

Конкурс краси, таланту та грації «Міс факультету 2016»

19 квітня на факультеті української філології та журналістики відбувся конкурс краси, таланту та грації «Міс факультету 2016». Три чарівні студентки – Мамчур Лілія, Кириловська Катерина та Бараболя Юлія – змагалися за звання першої красуні факультету. Оцінювали конкурсанток члени журі, до якого увійшли: кандидат філологічних наук, завідувач навчально-наукової лабораторії етнології Щегельський Валерій Васильович, студентка ІІІ курсу Ясинецька Анастасія та спікер студентського сенату Марчук Олександр.

Конкурс проходив у чотири етапи.  Кожна з учасниць демонструвала свої творчі, комунікативні здібності, зачаровувала красою та впевненістю. Багато позитивних емоцій і хвилювань виникало у глядачів, які вибирали достойну конкурсантку, яка б могла отримати  звання «Міс глядацьких симпатій».

Марія Гуменна, Ірина Угніченко й Оксана Броншвагер подарували усім присутнім можливість насолодитись прекрасним виконанням пісень, а активні та веселі ведучі свята – Марта Панова й Оксана Броншвагер –підтримували загальну атмосферу, що робило захід динамічним і цікавим. Після всіх етапів конкурсу судді, справедливо оцінюючи, визначили переможців.
Конкурсантки були нагороджені у таких номінаціях:

І місце та титул «Міс факультет українська філологія та журналістика 2016» здобула Катерина Кириловська, ІІ місце та титул «Віце-міс факультету 2016» – у Лілії Мамчур, перемогу в номінації «Міс грація» одержала Юлія Бараболя, а «Міс глядацьких симпатій»Лілія Мамчур.
Усі учасниці були щасливі та задоволенні конкурсом, дякували усім присутнім та одна одній, а загальна атмосфера заходу була незабутня та позитивна.

Оксана Броншвагер, голова студентського

самоврядування факультету української філології та журналістики