Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників!

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників!

Шановні вступники! Нагадуємо про те, що 01 липня 2019 року розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників. Вступники, котрі вступають на навчання до університету на основі повної загальної середньої освіти подають документи в електронному кабінеті.

Детальніша інформація та інструкція стосовно реєстрації електронних кабінетів – на сайті приймальної комісії.

Також звертаємо увагу на те, що в приймальній комісії Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка розпочав роботу Консультаційний центр для надання допомоги вступникам.

Абітурієнти можуть отримати кваліфіковану допомогу при створенні електронних кабінетів та подання заяв у електронній формі. Зауважимо, що термін реєстрації електронних кабінетів відбувається з 01 по ____ липня включно. Подання заяв з 10 липня. За інформацією звертайтеся за телефонами – (03849) 3-06-01; (093) 025 10 04; (098) 223 72 87.

Наголошуємо на тому, що саме на перший та останній день подачі документів припадає найбільше навантаження на сайт. Саме тому в ці дні можуть бути технічні проблеми з роботою ресурсу на що варто звертати увагу абітурієнтам, коли вони подаватимуть власні заяви.

Приймальна комісія