Вручення свідоцтв у лінгвістичному центрі

Вручення свідоцтв у лінгвістичному центрі

27 червня 2019 року в конференц-залі головного корпусу університету  відбулося урочисте вручення свідоцтв про навчання у Лінгвістичному центрі. Дружня атмосфера, щирі посмішки, веселі жарти, яскраві спогади, приємні хвилювання та позитивні емоції панували у залі того дня.

Сертифікати про навчання отримали слухачі, які підтвердили володіння іноземною мовою на рівнях А2 (elementary), А2.2-В1.1 (pre-intermediate) та В1 ( intermediate) відповідно до Загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти. Вони успішно виконали навчальну програму відповідного рівня, були активними учасниками аудиторних занять та course blogs своїх груп на сайті LC, склали 10 Unit tests, 3 Progress Tests, Final test, також їм було виставлено підсумкову атестацію.

Із вітальним словом виступили Діана Боднарчук, Олександра Магдій та Алла Хоптяр.

Сертифікати про володіння англійською мовою на рівні А2 (середній) отримали Панчук Наталія, Ляска Оксана, Танасійчук Ольга, Ощипко Уляна, Заєць Руслана, Піць Ірина та Бугера Юлія. Наставник групи – досвідчена та компетентна Алла Хоптяр.

Сертифікати, що засвідчують володіння англійською мовою на рівні А2.2 – В1.1 отримали Панчук Богдан, Савицька Ольга, Кухар Роксолана, Мандзюк Альона, Гребенченко Поліна, Кріль Оксана та Забрамська Олександра. Опікувалася групою надзвичайно творча та креативна Олександра Магдій.

Сертифікати про володіння англійською мовою на рівні В1 (рубіжний) отримали Боршуляк Альона, Ковальська Ірина, Бренюк Алла, Колодрібська Ольга, Чепухіна Анна, Вапничний Ярослав, Дубіщак Олена, Гаджук Анастасія та Скапчук Уляна. Викладач групи – Діана Боднарчук.

Ми щиро вітаємо наших слухачів з високими досягненнями у вивченні англійської мови. Ми бажаємо їм успіхів у всіх їхніх справах, наполегливості та терпіння, ніколи не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати до здійснення своїх мрій.

Лінгвістичний центр запрошує усіх охочих вивчати іноземні мови (англійську, польську, німецьку). Початок навчання – вересень 2019р.

Лінгвістичний центр