Університет Огієнка – серед найпопулярніших вишів України!

Університет Огієнка – серед найпопулярніших вишів України!

За даними Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів, до навчальних закладів України подано більше 1 млн 500 тисяч заяв від вступників. В тому числі 922 тисячі заяв подано абітурієнтами на основі повної загальної середньої освіти (11 клас) на навчання для здобуття ос “бакалавр” на базі повної загальної середньої освіти.

Традиційно, наприкінці липня інформаційний ресурс “osvita.ua” публікує рейтинг “ТОП-100 найпопулярніших вишів серед абітурієнтів”. Як і минулого року, лідерами по кількості заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Львівський національний університет імені Івана Франка.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка посів 76-те місце у цьогорічному рейтингу, випередивши усі заклади вищої освіти, котрі функціонують у районних центрах України, зокрема: НУ “Острозька академія”, Бердянський державний педагогічний університет, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка, Криворізький державний педагогічний університет та інші.

Прес-центр університету