Відбулася перша віртуальна зустріч у межах циклу “Дні відкритих дверей онлайн”

Відбулася перша віртуальна зустріч у межах циклу “Дні відкритих дверей онлайн”

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка продовжує свою славну традицію проведення Дня відкритих дверей для випускників шкіл, коледжів, ліцеїв та їхніх батьків, щоб вони мали можливість ознайомитися з історією університету, факультетами, спеціальностями, освітніми програмами та дізнатися про умови вступної кампанії 2021, адже важливим етапом у житті кожного одинадцятикласника є правильний вибір не лише майбутньої професії, а й закладу де він навчатиметься.

Перший День відкритих дверей в К-ПНУ відбувся 22 січня у форматі онлайн-зустрічі на платформі Google Meet. Спікерами зустрічі були ректор університету Сергій Копилов, відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов та голова профкому студентів, аспірантів та докторантів Юлія Штефанко.

Сергій Анатолійович привітав усіх присутніх, зауваживши, що наш заклад вищої освіти є Першим Українським Університетом у мальовничому місті Кам’янці-Подільському, де розташована всім відома Кам’янець-Подільська фортеця, яка увійшла до 7 чудес України. Сергій Анатолійович наголосив, що Кам’янець – Подільський – це студентське місто, у якому кожен п’ятий його мешканець є студентом. Саме випускники нашого закладу вищої освіти є відомими політиками, істориками, учителями, спортсменами, заслуженими майстрами спорту. К-ПНУ – це можливість самореалізації. Своє вітальне слово Сергій Анатолійович завершив промовистим гаслом: “Сьогодні Університет Огієнка розпочинає друге сторіччя успіху» і подякував усім, хто доєднався до зустрічі, побажав випускникам успішно скласти ЗНО та зробити правильний вибір закладу вищої освіти.

Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Чабанов ознайомив присутніх з новаціями вступної кампанії 2021 року, правилами вступу до Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, зокрема термінами проведення вступної кампанії, діяльністю консультаційного центру, особливостями проведення творчих конкурсів (які будуть складати вступники з двох спеціальностей: 023 образотворче мистецтво і 017 тренер з видів спорту). Василь Григорович наголосив, що в цьому році для вступу на здобуття освітнього ступеня “магістр” обов’язково потрібно складати ЄВІ з іноземної мови для всіх спеціальностей, розповів про проведення Всеукраїнської олімпіади та пробного ЗНО в К-ПНУ. Він також відповів на всі запитання, які цікавили учасників зустрічі.

Присутнім провели онлайн-екскурсію навчальними корпусами й гуртожитками, у яких навчаються та проживають студенти. Усі, хто долучився до цієї зустрічі мав можливість поставити свої запитання керівництву університету й отримати на них відповіді. Університет Огієнка сприяє всебічній підтримці випускників, яких радо вітатиме в Огієнковій спільноті у 2021 році!

Нагадуємо, що впродовж місяця такі онлайн-зустрічі проводитимуть щосуботи. Ви матимете можливість поспілкуватися з представниками факультетів та поставити їм запитання, які вас цікавитимуть, щодо вступу до К-ПНУ.

Чергова зустріч у межах циклу “Дні відкритих дверей онлайн”, відбудеться 30 січня 2021 року

  • 11.00 – презентація історичного факультету;
  • 13.00 – презентація факультету іноземної філології.

Активне покликання на всі онлайн-зустрічі: https://meet.google.com/mvn-ycpt-rtb.

Університет Огієнка – ваше майбутнє.

Пресцентр К-ПНУ