11 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії»

11 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії»

Вийшов друком 11 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії» (науковий редактор – Сергій Копилов, доктор історичних наук, професор). Збірник присвячений питанням теорії та методології історії, викладання курсів вітчизняної та всесвітньої історії у закладах вищої освіти, а також окремим аспектам методики навчання історії у закладах загальної середньої освіти. У виданні матеріали своїх наукових досліджень опублікували провідні історики, педагоги і філологи з Києва, Хмельницького, Івано-Франківська, Тернополя, Кам’янця-Подільського (Ігор Коляда, Андрій Чуткий, Ніна Загребельна, Іван Шкурко, Степан Борчук, Світлана Ганаба, Валерій Степанков, Олександр Завальнюк та ін.), фахівці-практики з Києва, Рівного, Івано-Франківська, Хотина, Яремчого, Кам’янця-Подільського (Тамара Бакка, Віктор Мисан та ін.), здобувачі вищої освіти з Києва та Кам’янця-Подільського.

У збірнику наукових праць також опубліковано матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Гуманітарна освіта в вищій школі: історичний досвід, проблеми та перспективи».

Наукове видання виходить за сприяння навчальної лабораторії «Дидактика історії» історичного факультету (керівник – Ірина Пігович) і є результатом співпраці з кафедрою методики навчання історії та гендерної освіти Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, Рівненським науковим ліцеєм та іншими навчально-методичними установами України.

Пресцентр К-ПНУ