Підвищуємо свої професійні якості: участь викладачів кафедри англійської мови в закордонних онлайн-конференціях і вебінарах

Підвищуємо свої професійні якості: участь викладачів кафедри англійської мови в закордонних онлайн-конференціях і вебінарах

Науково-педагогічні працівники кафедри англійської мови постійно підвищують свої професійні якості. Відтак старший викладач кафедри англійської мови Оксана Литвинюк взяла участь у двох закордонних онлайн-конференціях та двох вебінарах. Зокрема у Virtual Media Literacy Conference, яка відбулася 12 та 19 грудня 2020 р. за підтримки The RELO Office та посольства Сполучених Штатів Америки у Києві. Ця конференція була про те, як вчити студентів дотримуватися медіаграмотності, як планувати їхню роботу з використанням медіаресурсів. Інша спеціальна конференція на тему «Honesty, Trust, Unity: Academic Integrity & Education in a Globalized World» відбулася 1-4 лютого 2021.

Організаторами конференції були The RELO Office (Київ), TESOL-Ukraine, the English Teachers’ Association of Georgia, та International Black Sea University (Україна, Молдова, Грузія). Метою конференції було обговорити минуле та майбутнє академічної доброчесності, поділитися досвідом і практичними підходами щодо культури академічної прозорості.

Крім того, 20 та 23 грудня 2020 р. старший викладач кафедри англійської мови Оксана Литвинюк долучилася до вебінарів, організованих Oxford University Press з актуальних і корисних тем про підготовку до іспитів та щодо того, як зробити освітній процес цікавим та ефективним за допомогою ігор.

Кафедра англійської мови