«Кава з ректором» офлайн – про університетські будні, дозвілля та улюблених  письменників

«Кава з ректором» офлайн – про університетські будні, дозвілля та улюблених  письменників

Щомісячний цикл зустрічей у межах проєкту «Кава з ректором» триває. 03 березня вп’яте поспіль ректор університету Сергій Копилов зустрівся із здобувачами вищої освіти для неформального спілкування і обговорення актуальних питань, які цікавлять сучасну молодь. «Це саме той формат спілкування, коли ти можеш не лише почути відповіді на нагальні питання про те, чим живе університет в непростих реаліях сьогодення, а й побесідувати у невимушеній атмосфері, отримати позитивні враження від затишної атмосфери, невимушеної розмови і віднайти однодумців!», – діляться враженнями присутні на зустрічі студенти.

Трансляція зустрічі відбувалася також у режимі онлайн (в соціальній мережі Instagram), під час якої охочі мали змогу поставити свої питання в чаті.

Під час спілкування зі здобувачами вищої освіти Сергій Анатолійович закцентував увагу на деяких особливостях освітнього процесу в умовах карантинних обмежень, принагідно наголосив на дотриманні алгоритму дій у разі виявлення ознак респіраторної хвороби. Ректор університету також озвучив відповіді на цікаві питання ,які попередньо надійшли на адресу анонімного питальника, зокрема щодо особливостей проживання в гуртожитку, проведення екзаменаційної сесії з використанням технологій дистанційного навчання, можливостей вивчення іноземної мови в нашому університеті, планування освітнього процесу на кафедрі військової підготовки тощо.

Крім того, присутні цікавилися буднями ректора, його шкільними та університетськими роками. Сергій Анатолійович охоче розповідав про шкільних учителів, університетських друзів, предмети, яким віддавав перевагу у школі та улюблених письменників.

Наприкінці зустрічі Сергій Копилов побажав присутнім міцного здоров’я, злагодженої роботи та продуктивного навчання.

Чергова зустріч у межах проєкту «Кава з ректором» відбудеться вже наступного місяця. Стежте за новинами!

Пресцентр