Чергове засідання наукової ради  К-ПНУ

Чергове засідання наукової ради  К-ПНУ

04 березня 2021 року відбулося чергове засіданні наукової ради К-ПНУ. Розглянуті питання стосувалися актуальних напрямів наукової роботи університету.

Про нові нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі науки голова наукової ради, доктор фізико-математичних наук, професор, проректор із наукової роботи Іван Конет.

Про стан та завдання  щодо  розвитку в університеті міжнародної грантової діяльності наукового спрямування повідомила керівник відділу міжнародних зв’язків, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Сторчова. У своєму виступі Тетяна Володимирівна звернула увагу на основні здобутки міжнародного наукового співробітництва у 2020 році. К-ПНУ в межах міжнародного співробітництва налагоджує наукову співпрацю на платформі Програми ЄС Еразмус+ за напрямками КА107 та КА2: розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE). Міжнародне наукове співробітництво реалізують шляхом участі науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти у Програмах урядів країн членів ЄС. Перспективною є робота проєктної групи над аплікаційним пакетом Програми ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне.

Про аналіз стану наукової діяльності факультету іноземної філології, факультету фізичної культури та педагогічного факультету, а також рекомендації  щодо їх удосконалення доповіли заступники деканів факультету з наукової роботи та інформатизації навчального процесу –кандидат філологічних наук, доцент Поліна Шулик, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, старший викладач Марина Чистякова, доктор педагогічних наук, професор Наталія Бахмат.

Жвавою дискусією щодо проблем наукової роботи та перспектив реалізації наукових проектів засідання наукової ради завершилося.

Відділ наукової роботи