Прикладні аспекти підготовки фахівців сфери готельно-ресторанних послуг

Прикладні аспекти підготовки фахівців сфери готельно-ресторанних послуг

02 березня в готельно-ресторанному   комплексі   «Гала-готель» відбувся семінар-практикум для здобувачів вищої освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» за участю голови асоціації готельєрів та рестораторів Кам’янця-Подільського  Анатолія Ковальського. Двогодинна  екскурсія територією комплексу з прекрасною парковою зоною, скульптурами, альтанками, тенісним кортом, дитячим майданчиком провела старший адміністратор Наталя Ропій. Студенти ознайомилися з інфраструктурою комплексу (двома житловими корпусами готелю «Гала» та готель «ЕКО» (відкритому у 2019 році), ресторанному «Пуаро»,  рестораном-клубом «Белладжіо», конференц-зал, боулінг-клубом «Галактика») та отримали змістовну інформацію про комплекс взаємопов’язаних обслуговуючих структур «Гала-готелю».

Безпосереднє спілкування молоді з представником   індустрії готельних і ресторанних послуг, власником готельно-ресторанного комплексу «Гала-готель» Анатолієм Ковальським відбулося в конференц-залі. Майбутні фахівці сфери послуг почули від представника бізнесу покрокову інформацію побудови власної справи, дізналися про джерела фінансування, сучасні проблеми та перспективи розвитку.

Конструктивний діалог, який відбувся між учасниками, є корисним та практичним як для представників закладів вищої освіти – студентів і викладачів, так і для суб’єктів підприємницької діяльності, а позитивна та доброзичлива атмосфера, що панувала між учасниками заходу, була відтворена у словах молоді «…скрізь присутнє тепло і любов».

Людмила Матвейчук, професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи,

доктор наук з державного управління, член НСЖУ