Нові зустрічі проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

Нові зустрічі проєкту «Школа професійного розвитку викладачів Університету Огієнка»

В університеті активно продовжується цикл зустрічей у межах проєкту «Школа професійного розвитку викладачів К-ПНУ», що сприяє вдосконаленню та підвищенню кваліфікації науково-педагогічних працівників, які мають досвід роботи в закладах освіти до 3-х років.

18 березня 2021 р. відбулася чергова зустріч учасників проєкту зі спікером Романюк Вітою Миколаївною, начальником Центру інформаційних технологій. Під час зустрічі було обговорено основні аспекти формування цифрової компетентності викладача, що є достатньо актуальним, своєчасним і необхідним завданням підвищення якості освітнього процесу та якості вищої освіти в університеті через активне впровадження дистанційних технологій навчання, створення електронного журналу обліку навчальної роботи студентів на платформі MOODLE та ін.

Віта Миколаївна детально розкрила зміст та особливості ведення викладачем електронного журналу, що спрямовано на забезпечення високотехнологічного та сучасного підходу до автоматизації обліку навчальної діяльності студентів, інформативності та прозорості освітнього процесу кожної академічної групи.

Спікером наступного заняття, що відбулося 25 березня 2021 р., була Сліпачук Наталія Миколаївна, керівник Лінгвістичного центру. Наталія Миколаївна розповіла про основні напрями діяльності Лінгвістичного центру, можливість підготовки до складання іспиту Pearson Test of English General та отримання міжнародного сертифіката з англійської мови, визнаного багатьма країнами світу. Зауважимо, що відкриття Центру підготовки до міжнародних іспитів «Пірсон» дає великі можливості для всіх, хто прагне підтвердити свої мовні навички для подальшої освіти або розвитку кар’єри, оскільки англійська мова є найважливішою і найпоширенішою мовою у світі, а володіння міжнародним сертифікатом допоможе розширити професійні перспективи здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників.

Навчально-методичний центр забезпечення якості освіти