Першокурсники К-ПНУ поділилися враженнями про перший день навчання

Першокурсники К-ПНУ поділилися враженнями про перший день навчання

Ось і розпочався новий 2021-2022 навчальний рік. Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка радо зустрів студентів із різних куточків України, об’єднавши всіх у дружню огієнківську родину.

Своїми враженнями від побаченого, почутого поділилися першокурсники:

Богдана Вовк, студентка 1 курсу факультету української філології та журналістики (спеціальність «Журналістика»): «Усе незвично, адже це вже не школа, але цікаво: щось нове, нові враження, хороші та привітні викладачі. Перший день пройшов позитивно, сподіваюся, що все буде добре».

Микола Погорений, студент 1 курсу факультету фізичної культури (спеціальність Середня освіта фізична культура): «Університет красивий, великий корпус. Пройшовши коридорами, побачив, що багато відомих спортсменів, майстрів спорту закінчили саме цей заклад. Поки мені подобається все!!! Багато студентів, нові знайомства. Мрія здійснилася, адже вступив саме туди, куди хотів».

Івасюк Ганна, студентка 1 курсу природничо-економічного факультету (спеціальність «Готельно-ресторанна справа»): «Перший день, як для мене, це максимально сумбурно, незрозуміло, але захопливо, адже це нова сторінка нашого життя – нові знайомства, нові враження. Переступивши поріг головного корпусу відразу відчувається захоплення, тут все величне, незвичне, цікаво. Дуже круто! Я в захваті від знайомства з викладачами й лише чекаю хорошого.

Борис Черкавський, студент 1 курсу фізико-математичного факультету (спеціальність «Середня освіта фізика та інформатика»): «Дружелюбна група, гарні викладачі. Сподіваюся все буде так і надалі».

Анастасія Драган, студентка природничо-економічного факультету (спеціальність «Біологія»): «Зустріли дуже чудово. Ми поспілкувалися з керівництвом факультету, викладачами та отримали багато цінної інформації. Усе дуже цікаво, насичено. Викладачі чудові: іпідтримують, і підказують, і дають поради. Після першого дня навчання в мене лише позитивні враження».

Щиро вітаємо першокурсників та всіх студентів університету з початком нового навчального року! Хай він буде цікавим і продуктивним на нові здобутки і звершення!

Пресцентр