Оголошено початок Конкурсу малих грантів DREAMactions 4.0.

Оголошено початок Конкурсу малих грантів DREAMactions 4.0.

Конкурс малих грантів DREAMactions 4.0. CANactions School та Western NIS Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти, оголошують початок 4 випуску Конкурсу малих грантів DREAMactions.

DREAMactions 4.0:

зорієнтований на зареєстрованих на території малих і середніх (50-100 тис.ос.) міст України юридичних осіб (зокрема, ФОП, КП та ін) та громадських організацій;

передбачає співпрацю громади з місцевою владою (зафіксовано листом-підтримкою) та співфінансування (форми листів – довільні);

фокус проєктів – мікропроєкти тактичного урбанізму;

освітній компонент для всіх учасників задля посилення їх спроможності успішно впровадити проєкти.

Відбір проєктів передбачає два етапи. Після проходження освітнього компонента, команди за підтримки експертів матимуть змогу доопрацювати свої ідеї та захистити їх на другому етапі відбору.

Запрошені експерти Конкурсу – провідні фахівці і фахівчині різних сфер — фінансів, комунікації, урбаністики, економіки. Вони допомагатимуть командам удосконалити їх проєктні пропозиції та забезпечити результативність на місцях.

Конкурс передбачає надання грантів у розмірі до 100 000 грн кожному з п’яти переможців.

Обов’язковою умовою формування бюджету конкурсної заявки є співфінансування, яке повинно складати щонайменше 30% від загального бюджету.

Розмір грантової заявки розраховують за формулою = загальний бюджет – співфінансування. Джерелом співфінансування можуть бути кошти з місцевого бюджету, залучені завдяки підтримці бізнес-партнерів чи за участі громади.

Кінцевий термін прийому заявок: 24 вересня 2021 року (18:59 за київським часом).

Оголошення відібраних проєктів-фіналістів відбудеться 08 жовтня 2021 року.

Освітній компонент триватиме з 11 до 22 жовтня 2021 року.

Термін впровадження проєктів триватиме до червня 2022 року.

Детальна інформація розміщення на вебсайті: dreamactions.info

Відділ фандрайзингу