Профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл Кам’янця-Подільського

Профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл Кам’янця-Подільського

16 вересня відбулися профорієнтаційні зустрічі науково-педагогічних працівників і студентів К-ПНУ із випускниками шкіл міста Кам’янця Подільського. Із профорієнтаційною бесідою до учнів Кам’янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів «Славутинка» Хмельницької обласної ради» завітали Алла Хоптяр, декан факультету іноземної філології, Маргарита Козерацька, студентка 3 курсу спеціальності Середня освіта (Мова і література (німецька), Наталія Стахнюк, завідувач кафедри слов’янської філології та загального мовознавства, а також Ганна Братиця, старший викладач кафедри німецької мови.

Із випускниками Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи №17 І-ІІІ ступенів мали змогу поспілкуватися старший викладач кафедри географії та методики її викладання Владислав Гарбар, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи факультету іноземної філології Наталія Дворніцька та старший викладач кафедри економіки підприємства Вероніка Буторіна.

Кам’янець-Подільську спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням інформатики Хмельницької області відвідали керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський, заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи фізико-математичного факультету Юрій Сморжевський та доцент кафедри біології та методики її викладання Максим Козак. Представники університету розповіли старшокласникам про спеціальності, за якими виш готує фахівців, особливості освітнього процесу на різних факультетах, а також про можливості академічної мобільності для студентів.

Крім цього, до бібліотек загальноосвітніх закладів передано літературу, яка дасть змогу пізнати історію університету та ознайомитись із науковими здобутками викладачів.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки

та сприяння працевлаштуванню випускників університету