Вітаємо з перемогою в проєкті «ABCD (розвиток спільноти на основі активізму)»

Вітаємо з перемогою в проєкті «ABCD (розвиток спільноти на основі активізму)»

Міністерство молоді та спорту спільно з Урядом Республіки Польща в межах здійснення Українсько-польських обмінів молоддю обрали Проєкт «Розбудова потенціалу соціальної активності серед молоді, включаючи розвиток потенціалу молодіжного соціального підприємства: проєкт ABCD (розвиток спільноти на основі активізму)» одним із переможців конкурсу.

ГО «Подільська освітня платформа» спільно з Кам’янець-Подільським національним університетом імені Івана Огієнка, ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» (м. Маріуполь) та Жешувським університетом (Республіка Польща) реалізовуватимуть проект, мета якого полягає в підвищенні рівня взаєморозуміння та побудови міжкультурного діалогу серед молоді України та Польщі через вивчення соціальних прав людини, необхідності прийняття рішень і відповідальність за них, а також розбудова потенціалу молоді в галузі соціального підприємництва регіонів і країн в цілому як основи для бізнес-співробітництва між Україною та Польщею.

Проєкт спрямований на процес розвитку громад шляхом заохочення молоді до активної участі в соціально-економічних процесах, а також підвищення рівня самозайнятості молоді та створення нових робочих місць.

Бажаємо плідної співпраці, нових звершень і перемог!

Відділ фандрайзингу