Посвята першокурсників у студенти: як це було

Посвята першокурсників у студенти: як це було

«Учора ти був школярем, а сьогодні вже студент!», – як часто ми чуємо ці слова від родичів, друзів, колег чи знайомих. А й справді…. Неможливо стати студентом, не пройшовши врочисту подію посвяти в студенти, яка не лише згуртовує дружний колектив, а й допомагає сформувати злагоджені факультетські родини.

Упродовж вересня науково-педагогічні працівники та студенти старших курсів факультетів вітали першокурсників й організувати церемонію посвяти в студенти.

На кожному факультеті цей захід проходив в особливій святковій атмосфері.

Для студентів природничо-економічного факультету спеціальностей Економіка підприємства, Облік і оподаткування було організоване справжнє феєричне дійство.  Під веселий музичний супровід першокурсники в супроводі оракулів пройшли захопливий квест за локаціями («штаб квартира», «пентхаус», «китайський дракон», «повітряна куля», «музей грошей»). Студенти вискладали присягу щодо дотримання студентських правил. Першокурсникам урочисто вручили залікові книжки і пам’ятні медалі.

« of 5 »

А ось студенти-екологи традиційно виголосили присягу. Вони отримали в подарунок багаторазові шопери для зменшення загальної кількості сміття, рукавички для ефективного прибирання і сачок для поповнення ентомологічних колекцій на практиках.

« of 5 »

Посвята у студенти першокурсників педагогічного факультету –знакова подія для його колективу. Студентів 1 курсу спеціальності Дошкільна освіта радо вітала академічна спільнота факультету.

Для першокурсників спеціальності Образотворче мистецтво, Реставрація творів мистецтва старшокурсники підготували неймовірний кросворд-сюрприз «Знайомство з викладачами». Суть конкурсу полягала в тому, щоб впізнати викладача за віршованим описом! У результаті отримали вертикаль – «Мистецтво поруч!».

Першокурсників факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи посвята пройшла на подвір’ї факультету із чудовими конкурсами, приємним спілкуванням і запальною атмосферою.

« of 6 »

05 жовтня в міській Ратуші відбулась посвята першокурсників першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент.

Пізнавально-розважальний квест  “Знайди скарб в музеї грошей” занурив студентів в історію гривні, аверс та реверс, ознайомив з історією карбування монети. Після завершення квесту студенти отримали грамоту про Посвяту в студеї, символічні бейджі спеціальності, а також дали Клятву студентства.

Дорогі першокурсники! Щирі вітання вам із цією неймовірною подією – посвятою в студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Кожен із вас став частинкою університетської родини огієнківців. Бажаємо вам цікавого, насиченого, активного, творчого студентського життя. Беріть від нього все сповна, насолоджуйтеся кожним днем. Адже студентські роки – найкращі! Уперед до нових знань!

Попередеду – цікаві зустрічі з першокурсниками та організація посвят у студенти на інших факультетах.

Пресцентр