Чергова зустріч у межах проекту «Кава з ректором»

Чергова зустріч у межах проекту «Кава з ректором»

06 жовтня в студентській їдальні К-ПНУ відбулася чергова зустріч ректора університету Сергія Копилова зі здобувачами вищої освіти в межах проєкту «Кава з ректором». На початку зустрічі Сергій Анатолійович зазначив, що такий формат спілкування студентів з адміністрацією є надзвичайно актуальним і важливим для покращення комунікації та взаєморозуміння, а також вирішення питань, що стосуються студентського життя і благоустрою вишу.

Уже традиційно зустріч розпочали з обговорення тих питань, які зазначили в анонімній Google-формі. Студенти цікавилися, чи страшно складати іспити та заліки, коли вирішиться проблема студентських квитків і чи є можливість створити в університеті пункти прийому вторинної сировини. Актуальними були і питання щодо організації освітнього процесу в умовах «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки і  вакцинування студентів. Сергій Анатолійович запевнив, що з огляду на те, що більше 80% працівників К-ПНУ отримали дві дози щеплення від COVID-19,  освітній процес  в університеті триватиме аудиторно з дотриманням  усіх протиепідемічних заходів. Ситуація із вакцинуванням здобувачів залишається незмінною – отримати щеплення можна в Центрах вакцинації, що працюють в місті, лише за бажанням студента.

Цікавими були і питання про поза навчальну діяльність. Ректор поділився, що спілкування як і з «титанами» освітньої й наукової діяльності, так і з молодими амбітними людьми надихає його на нові звершення і висловив сподівання на подальші такі ж цікаві зустрічі.

Пресцентр