Семінар-тренінг “Фахова підготовка майбутніх учителів початкових класів у контексті реформування освіти”

Семінар-тренінг “Фахова підготовка майбутніх учителів початкових класів у контексті реформування освіти”

05 жовтня на базі кафедри теорії та методик початкової освіти відбувся Регіональний практичний семінар-тренінг “Фахова підготовка майбутніх учителів початкових класів у контексті реформування освіти” для здобувачів спеціальності Початкова освіта за участі вчителів початкових класів Кам’янеччини (Пленсак Ганна і Соловей Наталія, НВК 9; Маланчук Катерина, НВК 13) та Дунаєвеччини (Бойко Наталія, Іванковецька ЗОШ, Зоріна Лариса, Рахнівська гімназія; Ковальчук Алла, Дунаєвецька ЗОШ 3).

Здобувачі та науково-педагогічні працівники взяли активну участь у різноманітних формах співпраці. Висловлюємо подяку Аліні Оксанюк, модераторці спільнот учителів початкових класів ЦПРПП Кам’янець-Подільської міської ради, Наталії Дармограй, консультантці ЦПРПП Дунаєвецької міської ради, за допомогу у проведенні заходу.

Семінар-тренінг об’єднав випускників кафедри, здобувачів вищої освіти та стейкхолдерів спеціальності Початкова освіта. На факультеті було створено оффлайновий простір для успішної комунікації учасників освітнього процесу з метою якісної підготовки сучасного вчителя початкових класів закладу загальної середньої освіти.

Для гостей було організовано екскурсію до навчального корпусу-музею, де вони мали можливість побачити праці студентів-художників К-ПНУ, які заворожили своєю неймовірною красою, не залишили гостей байдужими.

Дякуємо вчителям за педагогічний досвід, живе активне спілкування, цінні поради та методичні рекомендації щодо добору методів і прийомів Нової української школи.

Кафедра теорії та методик початкової освіти