Чергові зустрічі представників К-ПНУ з випускниками шкіл

Чергові зустрічі представників К-ПНУ з випускниками шкіл

07 жовтня відбулися чергові зустріч представників К-ПНУ з учнями 11 класів навчально-виховного комплексу №10 м. Хмельницького, Хмельницької спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, навчально-виховного комплексу №7 м. Хмельницького, Спеціалізованої загальноосвітньої школи I-III ступенів №29 м. Хмельницького та Хмельницького ліцею № 15 імені Олександра Співачука.
Заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи факультету іноземної філології Наталія Дворницька, керівник центру соціально-політичних досліджень, доцент кафедри політології та філософії Вадим Маркітантов і магістрантка спеціальності Середня освіта (Українська мова і література) Дар’я Бановська завітали до випускників та розповіли учням про історію нашого вишу.

Насамперед визначили переваги університету, схарактеризували напрями підготовки, за якими здійснюють освітній процес. Зустрічі були змістовними та інформативними. Бібліотекам закладів освіти передали літературу відповідно до їхніх профілів.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки
та сприяння працевлаштуванню випускників університету