Цикл зустрічей із випускниками закладів ЗСО м. Хмельницького продовжується

Цикл зустрічей із випускниками закладів ЗСО м. Хмельницького продовжується

 28 жовтня задля популяризації та ознайомлення учнів 11-их класів з особливостями навчання в нашому університеті викладачі КПН-У відвідали Хмельницьку середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 24, Спеціалізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 27 імені Дмитра Іваха м. Хмельницького, Навчально-виховний комплекс № 6 м. Хмельницького, Технологічний багатопрофільний ліцей із загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура.

Владислав Гарбар, старший викладач кафедри географії та методики її викладання, Тетяна Джурбій, старший викладач кафедри історії української літератури і компаративістики, Надія Кучма, асистент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва і Вероніка Буторіна, старший викладач кафедри економіки підприємства, розповіли учням 11 класу про переваги навчання у виші та ознайомили учнів з історією університету.

Викладачі схарактеризували, за якими спеціальностями реалізують освітній процес відповідно до їхніх зацікавлень та профілів навчання. Варто відзначити, що бесіди були надзвичайно змістовними. Крім того, бібліотекам передали навчально-методичну літературу відповідно до профілів, за якими навчаються учні в закладах освіти.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки

та сприяння працевлаштуванню випускників університету