Обговорення освітньо-професійної програми «Середня освіта (Біологія)» зі стейкхолдерами

Обговорення освітньо-професійної програми «Середня освіта (Біологія)» зі стейкхолдерами

Перспектива майбутнього вчителя – це і освітньо-професійна програма, яка відповідає запитам сучасного суспільства. Саме стейкхолдери і випускники, які працюють за обраним фахом, є першими помічниками науково-педагогічних працівників.

04 листопада відбулася зустріч колективу викладачів кафедри біології та методики її викладання, гаранта і членів проєктної групи освітньої програми “Середня освіта (Біологія)” бакалаврського рівня з методистом біології та екології Хмельницького ОІППО Мирною Л.А, директорами шкіл, ліцеїв ( Іжицьким В. Т.,Чекман Ю.П, Шаховал О.В., Прокопчуком Р.О.)., директором “Центру позашкільної освіти” Дунаєвецької громади Чекман М.В.

До зустрічі доєднався науковий співробітник , доктор філософії (ботаніка) Національного ботсаду ім. М.М. Гришка НАН України Боднарчук О.П. Також у зустрічі взяли участь студенти і магістранти природничо-економічного факультету. Кожен ділився своїм досвідом. Отримано низку пропозицій, які покращать якість ОПП Середня освіта. Біологія та основи здоров’я людини . Географія.

Під час зустрічі присутні жваво дискутували, аналізували ОПП і пропонували свої рекомендації. Чудово, що наші випускники (креативні, сучасні, зацікавлені перспективні) беруть активну участь у діяльності факультету і кафедри.

Кафедра біології та методики її викладання