Чергове засідання наукової ради К-ПНУ

Чергове засідання наукової ради К-ПНУ

10 листопада відбулось чергове засідання наукової ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.
Розпочала засідання доктор педагогічних наук, професор, проректор з наукової роботи Світлана Миронова, яка поінформувала членів наукової ради про нормативно-правові та розпорядчі документи в галузі науки.

Керівник відділу наукової роботи, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Франчук ознайомила учасників засідання із результатами проведення студентської наукової конференції та організації Всеукраїнського конкурсу наукових робіт. Тетяна Йосипівна оголосила результати розгляду проєктів наукових досліджень і розробок для участі в конкурсному відборі проєктів фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконання яких розпочнеться у 2022 році за кошт державного бюджету за бюджетною програмою «Наукова і науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ».
Ще одним питанням порядку денного було обговорення загальної практики роботи проблемних груп, наукових гуртків студентів, визначення шляхів їх модернізації (доповідали заступники деканів з наукової роботи та інформатизації навчального процесу).
Під час обговорення була жвава дискусія з обговорення проєктів Положень про наукові школи, науково-дослідні центри, науково-дослідні лабораторії університету.

Відділ наукової роботи