Відбулася гостьова лекція докторки Академії ім. Якуба з Парадижу в Гожуві-Великопольському Йоанни Купчик

Відбулася гостьова лекція докторки Академії ім. Якуба з Парадижу в Гожуві-Великопольському Йоанни Купчик

15 листопада в межах міжнародного академічного співробітництва між закладами вищої освіти Республіки Польща та України відбулася гостьова лекція докторки Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyża v Gorzów Wielkopolski Йоанни Купчик (м. Го́жув-Велькопо́льський, Республіка Польща).

Пані Йоанна Купчик ознайомила слухачів з організацією освітнього процесу в Seminarium Akademia im. Jakuba z Paradyża щодо підготовки фахівців сфери туризму та гостинності; зазначила про основні проблеми підготовки фахівців під час всесвітньої пандемії; розповіла про можливості, створені для всебічного розвитку студентської молоді; продемонструвала матеріально-технічну базу закладу освіти. Підсумовуючи лекцію, пані докторка запропонувала науковій спільноті та студентству К-ПНУ долучитися до реалізації спільних наукових проєктів, зокрема з проблем туризму, рекреації та індустрії гостинності.

На гостьову лекцію були запрошені студенти та співробітники К-ПНУ, а також представники інших закладів вищої освіти України, зокрема: ЧТЕІ КНТЕУ, Уманського національного університету садівництва, Одеського національного технологічного університету.

Організатори зустрічі сподіваються на подальшу співпрацю і зустрічі в режимі офлайн!

Таїсія Веселовська, доцент кафедри туризму та

готельно-ресторанної справи