Вийшов друком 12 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії»

Вийшов друком 12 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії»

Нещодавно вийшов друком 12 випуск збірника наукових праць «Проблеми дидактики історії» (науковий редактор – Сергій Копилов, доктор історичних наук, професор).

У виданні матеріали своїх наукових досліджень опублікували понад тридцять істориків, педагогів, філологів з Кам’янця-Подільського, Києва, Вінниці, Івано-Франківська, Калуша, Рівного, Житомира, Хмельницького, Дунаївців, Познані (Республіка Польща).

Збірник присвячений розгляду проблем теорії та методології дидактики історії, викладання курсів вітчизняної та всесвітньої історії в закладах вищої освіти, а також окремим аспектам методики викладання історії в закладах загальної середньої освіти, подані рецензії навчально-методичного характеру. Презентовано матеріали круглого столу до 100-річчя від дня народження відомого методиста, викладача та краєзнавця Бориса Кушніра, проведеного в Кам’янець-Подільському національному університету Івана Огієнка в лютому 2021 року. Видання розраховане на науковців, викладачів, вчителів суспільних дисциплін і здобувачів вищої освіти.

Пресцентр