Центр Східноєвропейських студій Варшавського університету оголошує прийом заявок на участь в Східній зимовій школі

Центр Східноєвропейських студій Варшавського університету оголошує прийом заявок на участь в Східній зимовій школі

XVIII Східна зимова школа призначена для студентів гуманітарних спеціальностей останнього курсу навчання віком до 25 років. Програма зимової школи – це різноманітні лекції, семінари, зустрічі, культурні події, які проводять міжнародні фахівці.

Студенти повинні виконати дипломну роботу з історії та сучасності Центральної та Східної Європи (історія, політологія, міжнародні відносини, соціологія, філологія, література, культурознавство, етнологія, географія, право, економіка).

Термін та місце проведення: 28 лютого – 14 березня 2022 року, м. Варшава (Польща).

Заявки приймають до 15 січня 2022 року.

Хто може взяти участь:

– студенти останнього курсу однієї з гуманітарних спеціальностей (політологія, історія, міжнародні відносини, філологія, соціологія, література, культурологія, етнологія, географія, право, економіка). Вони пишуть магістерську (дипломну) роботу з галузі історії та сучасності Центральної та Східної Європи;

– студенти, які володіють польською мовою на рівні, що дозволить розуміти лекції та спілкуватись з учасниками;

– студенти, які готові презентувати реферат з теми своєї дипломної роботи на одному із семінарів.

Стипендійні кошти покривають витрати на проживання в готелі, участь у лекціях, семінарах і додаткових подіях. Учасники також можуть подати заявку щодо часткового покриття коштів доїзду (це не стосується студентів із Польщі та країн ЄС), яку потрібно додати до переліку документів.

Детальна інформація про програму, а також перелік документів, необхідних для участі в програмі, розмішені на сайті: https://studium.uw.edu.pl/

Відділ міжнародних зв’язків