Засідання вченої ради К-ПНУ: зміни в структурі вишу, актуальні питання організації освітнього процесу в новому семестрі

Засідання вченої ради К-ПНУ: зміни в структурі вишу, актуальні питання організації освітнього процесу в новому семестрі

05 січня відбулося чергове засідання вченої ради університету. Відповідно до порядку денного засідання розпочали із розгляду питання щодо внесення змін до плану роботи вченої ради Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка (доповідав голова вченої ради, ректор Сергій Копилов). Присутні також обговорили питання щодо змін у структурі університету, зокрема реорганізації факультету української філології та журналістики та створення на його основі навчально-наукового інституту української філології та журналістики.

Під час засідання члени вченої ради затвердили кандидатури здобувачів вищої освіти на призначення іменних, академічних стипендій Президента України, Кабінету Міністрів України, імені державних діячів першого українського уряду, Героїв Небесної Сотні.

 

Перший проректор Володимир Дубінський ознайомив присутніх з особливостями організації освітнього процесу в ІІ семестрі 2021-2022 навчального року. Світлана Миронова, проректор з наукової роботи, проінформувала членів вченої ради про організацію роботи з підвищення h-індексу (індексу Гірша) науково-педагогічних працівників кафедр університету.

Пресцентр