Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт серед здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт серед здобувачів вищої освіти спеціальності 017 Фізична культура і спорт

Згідно з наказом МОН України № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. №1457» від 05.11.2021 р. та наказу ректора університету від 08.11.2021 р. № 163-АГП «Про проведення в університеті І туру конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021-2022 навчальному році» серед студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт (за спеціалізацією Спорт).

27 січня пройшов захист робіт І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, переможцями якого є:

– І місце: студентка 1 курсу ОС «магістр» Жанна Константинова. Тема роботи: «Моніторинг освітньо-професійних програм «Тренер з видів спорту» ступенів вищої освіти «бакалавр» та «магістр» спеціальності 017 Фізична культура і спорт». Науковий керівник – Микола Прозар, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри спорту і спортивних ігор.

– ІІ місце: студентка 1 курсу ОС «магістр» Анастасія Жогел. Тема роботи: «Наукові здобутки пропаганди та реклами спортивно-оздоровчої діяльності в Україні». Науковий керівник – Майя Зубаль, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент кафедри спорту і спортивних ігор.

– ІІІ місце: студентка 4 курсу ОС «бакалавр» Вероніка Гуд. Тема роботи: «Визначення функціонального стану кваліфікованих тенісистів в річному циклі підготовки». Науковий керівник – Олександр Алєксєєв, кандидат педагогічних наук, старший викладач.

Кафедра спорту і спортивних ігор