Чергова зустріч у межах проєкту «Кава з ректором»

Чергова зустріч у межах проєкту «Кава з ректором»

03 лютого на платформі Google Meet відбулася чергова зустріч ректора університету Сергія Копилова зі здобувачами вищої освіти в межах проєкту «Кава з ректором». На початку зустрічі Сергій Анатолійович зазначив, що адміністрація вишу активно співпрацює зі студентами і такий формат зустрічей є надзвичайно актуальним і важливим для покращення комунікації, взаєморозуміння, а також вирішення питань щодо організації освітнього процесу, студентського життя і благоустрою вишу.

Здобувачі освіти мали можливість поставити запитання ректорові як за допомогою анонімної Google-форми, так і безпосередньо під час зустрічі із Сергієм Анатолійовичем. За традицією розпочали з обговорення тих питань, які надсилали попередньо. Актуальними для здобувачів були питання щодо особливостей організації освітнього процесу в умовах погіршення епідемічної ситуації. Студенти цікавилися думкою ректора щодо тривалості дистанційного навчання в другому семестрі поточного навчального року, обмежень для відвідувачів гуртожитків університету тощо.

Актуальними були і питання щодо стипендійного забезпечення здобувачів освіти. На часі – питання щодо виплати студентам пільгових категорій соціальної стипендії, збереження відсотка академічних стипендіатів та ін.

Цікавились студенти питаннями позанавчальної діяльності. Зокрема, здобувачі запитували  що ректор вважає своїм головним досягненням на посаді очільника вишу. Сергій Анатолійович поділився, що Кам’янець-Подільський університет імені Івана Огієнка розвивається, адаптується до вимог сучасного освітнього простору і в цьому заслуга кожного працівника й здобувача закладу освіти.

Наприкінці заходу ректор висловив сподівання на нові цікаві й продуктивні зустрічі.

 

Пресцентр