Юлія Гринчук – у ІІ-му турі конкурсу ЗАВТРА.UA

Юлія Гринчук – у ІІ-му турі конкурсу ЗАВТРА.UA

У межах стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука здійснює пошук та підтримку обдарованих і цілеспрямованих здобувачів вищої освіти провідних ЗВО України. Відбір стипендіатів програми відбувається за результатами щорічного відкритого загальноукраїнського конкурсу.

Щороку команда стипендіальної програми Завтра.UA та Фонд Віктора Пінчука проводять конкурс, у якому традиційно з-поміж студентів-представників усіх українських університетів обирають 100 стипендіатів. Критеріями відбору є результати наукової, громадської, волонтерської діяльності та оцінка особистого потенціалу конкурсантів.

02 лютого відбулося оголошення результатів І туру Конкурсу Стипендіальної програми Zavtra.UA, за результатами якого серед 402-х студентів із різних університетів до ІІ туру Конкурсу-2022 Стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука Zavtra.UA пройшла Юлію Гринчук, студентка 3 курсу історичного факультету. Юлія активна як у навчальній, так і в громадській діяльності.

Ректорат і вся академічна спільнота Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка щиро вітає Юлію з позитивним результатом! Успіхів у наступних випробуваннях!

Пресцентр