Гостьова лекція директора по роботі з персоналом ПП «АудитСофт» Регіни Королюк для студентів-економістів

Гостьова лекція директора по роботі з персоналом ПП «АудитСофт» Регіни Королюк для студентів-економістів

Сучасні вимоги до якісного рівня освіти передбачають використання активних методів навчання. Одним із таких методів є гостьова лекція, яка спонукає здобувачів до активної розумової діяльності, творчого процесу, підвищує рівень засвоєння матеріалу.

У межах вивчення курсу «Облік в галузях економіки» на лекцію було запрошено директора по роботі з персоналом ПП «АудитСофт» Регіну Королюк.

«АудитСофт» – консалтингове ІТ-підприємство, що надає якісні послуги із впровадження програмних продуктів ділового призначення для ведення обліку, а також повний комплекс послуг із супроводу облікових систем.

Лекція присвячена автоматизації процесів, що дозволяє виконувати низку рішень: управлінський облік підприємства; казначейства; бюджетування; управління онлайн-продажами; управління виробництвом; хмарну інфраструктуру Amazon Web Service; документообіг; управління ланцюгом поставок; управління запасами. Цікаво поданий матеріал викликав неабиякий інтерес у здобувачів, які активно ставили питання та демонстрували бажання відвідати офіс підприємства і спробувати себе в ролі аналітика, консультанта чи проєкт-менеджера. По закінченню лекції з гарантами освітніх програм (спеціальностей 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування та 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність) було обговорено подальшу співпрацю для вдосконалення освітнього процесу, а також укладено договір.

За інформацією кафедри економіка підприємства