Поговоримо про проєкти…

Поговоримо про проєкти…

22 лютого відбулася перша зустріч у межах проєктної діяльності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Керівники трьох відділів – наукового, міжнародного і відділу фандрайзингу – говорили про важливість проєктної діяльності як для власного іміджеформування, так і для університету загалом.

Керівник наукового відділу Тетяна Франчук окреслила перспективи подальшої роботи, у якій мають об’єднатися всі, хто хоче працювати на розвиток і на перспективу. Керівник міжнародного відділу Тетяна Сторчова поділилася досвідом роботи у великих проєктах, що об’єднують декілька ЗВО з України і ЗВО-партнерів із Європейського Союзу (DigEco, Teaching Excellence Program, САМ Україна, Active Citizens та ін.). Керівник відділу фандрайзингу Оксана Почапська розповіла про можливість роботи над індивідуальними і мікропроєктами у співпраці із громадськими організаціями.

Під час зустрічі було анонсовано проведення зустрічей-тренінгів із написання проєктів, пошуку грантів і партнерів для розвитку академічної мобільності, підвищення власної конкуретної спроможності й формування власного іміджу паралельно з іміджем Кам’янець-Подільського національного університету.

Тетяна Франчук, керівник наукового відділу,
Тетяна Сторчова, керівник міжнародного відділу,
Оксана Почапська, керівник відділу фандрайзингу