ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА OPENHPI: МОЖЛИВОСТІ БЕЗКОШТОВНОГО ВИКОРИСТАННЯ І РОЗМІЩЕННЯ ОСВІТНІХ МАТЕРІАЛІВ ЗВО УКРАЇНИ

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА OPENHPI: МОЖЛИВОСТІ БЕЗКОШТОВНОГО ВИКОРИСТАННЯ І РОЗМІЩЕННЯ ОСВІТНІХ МАТЕРІАЛІВ ЗВО УКРАЇНИ

Міністерство освіти і науки України інформує про можливості безкоштовного використання онлайн-платформи openHPI для розміщення освітніх матеріалів ЗВО, яку розробив Інститут цифрової інженерії Хассо Платтнера (Потсдамський університет, Німеччина), що дозволяє науково-педагогічним, педагогічним і науковим працівникам ЗВО розміщувати масові відкриті онлайн-курси для їх використання в освітньому процесі.

 

Із метою підтримки освітньої і наукової діяльності ЗВО України Інститут цифрової інженерії Хассо Платтнера cтворив спеціальний «Український канал», на якому ЗВО України можуть безкоштовно розміщувати свої навчальні матеріали: лекційні матеріали, відеофайли, текстові файли, для подальшого ефективного використання в освітньому процесі (приклад курсу за покликанням ).

Для завантаження курсу необхідне проходження реєстрації на сайті Інституту цифрової інженерії Хассо Платтнера за покликанням. У разі виникнення подальших уточнень – звертатись до команди впровадження онлайн-платформи openHPI (електронна пошта: Ukraine@openhpi.de, maryna.kolisnyk@hpi.de).

Навчально-методичний центр
забезпечення якості освіти