«Навчання в університеті безпосередньо в аудиторіях – мрія кожного студента»: здобувачі вищої освіти К-ПНУ діляться враженнями щодо повернення до змішаного формату занять

«Навчання в університеті безпосередньо в аудиторіях – мрія кожного студента»: здобувачі вищої освіти К-ПНУ діляться враженнями щодо повернення до змішаного формату занять

Уже більше тижня в аудиторіях К-ПНУ  гамірно, у коридорах звучить молодіжний студентський сміх… як же ми сумували за такими яскравими моментами університетського життя. Тому продовжуємо спілкуватися зі  здобувачами освіти К-ПНУ щодо їхніх вражень від повернення до навчання в аудиторіях. Цього разу думками поділилися студенти педагогічного, фізико-математичного факультетів, факультетів фізичної культури та спеціальної освіти, психології і соціальної роботи.

Я рада,що навчання розпочалося у звичному режимі,не дистанційно,адже так інформація сприймається краще і я безмежно рада живому спілкуванні зі своїми одногрупниками. Хоча в наш час це страшно, але вірю тільки в краще,що це все найближчим часом закінчиться і ми не будемо боятися тривог та будемо спокійно ходити на навчання

Катерина Мізинчук, студентка 2 курсу факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи

 

Навчання в аудиторіях,спілкування з друзями, – це те, що студенти сьогодення вважають розкішшю. Безперечно,якщо маєш бажання, знання можна отримати і сидячи вдома за ком‘ютером, проте це зовсім не студентство. На мою думку, очна форма навчання- це можливість здобути цінні знання, реалізувати себе в соціумі. Це те,що навчає знаходити спільну мову й підхід до будь-якої людини: чи це твій одноліток,чи старша людина.

Отже, навчання в університеті наживо – мрія кожного студента, життя,яке бурлить,а не стоїть на місці.

Софія Бондаренко, студентка 2 курсу факультету фізичної культури

З огляду на обставини, які відбуваються у нашій країні, було важко налаштувати себе на навчання в таких умовах, але в нашому регіоні, на щастя, не дуже напружена ситуація. Адміністрація обладнала укриття в нашому корпусі, яке відповідає усім нормам. Завдяки змішаній формі навчання, увесь навчальний матеріал можна знайти на платформі Moodle, що дуже  зручно і для тих студентів, які перебувають за межами країни.

Анастасія Матвеєва, студентка 4 курсу педагогічного факультету

Дуже незвично відчувати себе в аудиторіях,  у яких багато студентів, приємно бачити одногрупників, познайомитися наживо з викладачами, поспілкуватися з ними. Звісно, важко звикнути до шаленого ритму студентського життя, уже не поп’єш кави перед парою онлайн, а чепуришся рано-вранці і біжиш на заняття в аудиторію, але в цьому й полягає суть студентства!

Ангеліна Мазур, студетка 2 курсу фізико-математичного факультету

Сподіваємось на якнайшвидшу перемогу України у війні і з нетерпінням чекаємо на повернення до повноцінного очного навчання!

Пресцентр