Гостьова лекція для магістрів спеціальності Економіка в межах вивчення навчальної дисципліни «Цифрові бізнес-моделі»

Гостьова лекція для магістрів спеціальності Економіка в межах вивчення навчальної дисципліни «Цифрові бізнес-моделі»

Під час вивчення навчальної дисципліни «Цифрові бізнес-моделі», яка вивчається в межах проєкту Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану(DigEco)  (викладач – доцент кафедри економіки підприємства Олександр Свідер), відбулася гостьова лекція за участю фахівця-практика. Адвокат, головний юрист ТОВ «АГРОСОЛЮШНС», партнер «Law Agro» Віта Горохолінська провела інформативну лекцію для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти на тему «Модернізація бізнес-моделей перевезення та експорту аграрної продукції».

Молодь дізналась про гостру потребу в удосконаленні бізнес-моделей підприємств аграрного сектору України, зумовлену військовою агресією росії, нові логістичні рішення у цій галузі, вимоги до якості експортованої аграрної продукції з боку іноземних покупців, юридичні аспекти супроводу експорту аграрної продукції.

Фахівець-практик розповіла про найбільш поширені бізнес-моделі в аграрному бізнесі, а також відповіла на чисельні запитання аудиторії. Під час навчальної бесіди із запрошеним лектором майбутні економісти продемонстрували ґрунтовні знання з обраної спеціальності, що дозволило запрошеній гості додати елементи дискусії до проведення заняття.

Присутні науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства – доцент Олександр Свідер і старший викладач Вероніка Буторіна, відзначили високий пізнавальний ефект від проведеного заходу та запропонували головному юристові ТОВ «АГРОСОЛЮШНС» подальшу співпрацю.

Кафедра економіки підприємства