Олімпійський урок у НВК №9 ім. А.М. Трояна

Олімпійський урок у НВК №9 ім. А.М. Трояна

06 жовтня в Кам’янець-Подільському НВК №9 ім. А.М. Трояна науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка провели Олімпійський урок.

Під час уроку організатори – кандидат педагогічних наук, доцент Леонід Гурман, кандидат педагогічних наук, доцент Аліна Боднар, Заслужений тренер України, доцент Василь Ліщук і здобувачі вищої освіти 4 курсу Андрій Атаманюк та Владислав Хрещенюк, розповіли учням про історію виникнення, становлення та розвитку Олімпійських ігор, розглянули цікаві факти і події, що відбувались під час Ігор олімпіад, дізнались про олімпійську символіку й атрибутику та видатні спортивні досягнення світових та українських атлетів.

Після закінчення теоретичної частини Олімпійського уроку для учнів було проведено інтерактивну вікторину з олімпійської освіти. Були визначені кращі знавці олімпійського руху.

Після закінчення Олімпійського уроку викладачі подарували школі навчально-методичну літературу з історії сучасного олімпійського і спортивного руху.

Спортивний клуб