У К-ПНУ відбулося чергове засідання Ради роботодавців

У К-ПНУ відбулося чергове засідання Ради роботодавців

20 жовтня відбулося засідання Ради роботодавців у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Розпочав засідання заступник голови Ради роботодавців, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти університету Геннадій Бесарабчук, який ознайомив присутніх із порядком денним.

Секретар Ради роботодавців, керівник відділу профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та сприяння працевлаштуванню випускників університету Володимир Адамовський проінформував присутніх про зміни у складі Ради роботодавців, які були затвердженні вченою радою університету 29 вересня 2022 року. Також присутні затвердили план роботи Ради роботодавців на друге півріччя 2022 р.

Водночас члени Ради роботодавців низку важливих питань в контексті реалізації стратегії розвитку університету. Зокрема, про шляхи реалізації академічної доброчесності в К-ПНУ розповіла Зореслава Шевчук, методист вищої категорії навчального відділу, старший викладач кафедри української мови, член комісії з питань академічної доброчесності.

Про залучення зовнішніх стейкхолдерів до реалізації заходів і процедур забезпечення якості вищої освіти в університеті доповідав Геннадій Бесарабчук.

За результатами засідання були ухвалені відповідні рішення.

Відділ профорієнтаційної роботи, доуніверситетської підготовки та
сприяння працевлаштуванню випускників університету