Круглий стіл «Юридичні аспекти торговельної діяльності та захист прав споживачів» за участі професійного юриста

Круглий стіл «Юридичні аспекти торговельної діяльності та захист прав споживачів» за участі професійного юриста

У межах вивчення освітніх компонентів «Товарознавство» і «Основи споживчих знань» відбувся круглий стіл за участі фахового юриста, власниці юридичної фірми, партнера Law Agro Світлани Антонецької.

Здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 Підприємництво, торгівля, 051 Економіка підприємства, 071 Облік і оподаткування, викладачі кафедри економіки підприємства: доцент Тетяна Боднарчук та старший викладач Вероніка Буторіна, долучились до змістовної дискусії.

Присутні обговорили питання захисту прав споживачів у сфері торгівлі, побутового та готельно-ресторанного обслуговування, правила торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, юридичної відповідальності за порушення споживчих прав та форм їх захисту.

Комунікація з професійним юристом для молоді була корисною і пройшла в атмосфері конструктивного діалогу, під час якого Світлана Антонецька відзначила високий рівень підготовленості студентів. Для майбутніх економістів зустріч із фахівцем-практиком необхідна для набуття програмних компетентностей.

Кафедра економіки підприємства К-ПНУ продовжуватиме співпрацю з представниками бізнесу міста і регіону.

Кафедра економіки підприємства