Практико-орієнтовані заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Практико-орієнтовані заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Під час формування в здобувачів розуміння туризму як соціально-економічного явища й виду діяльності надання їм знань зі специфіки функціонування суб’єктів готельно-ресторанної сфери кафедра туризму та готельно-ресторанної справи організовує зустрічі із потенційними роботодавцями туристичної індустрії міста.

Після завершення курсу «Вступ до спеціальності» студенти відвідали Подільську ресторацію «ФРАНТ», адміністатором якої є випускниця К-ПНУ Анастасія Каденюк. Першокурсники ознайомились з унікальними стравами закладу, спектром тематичних вечірок, стандартами офіціанта, процедурою стажування адміністратора та інших працівників, умовами роботи, кухнею, залами закладу для відвідувачів.

Такий захід започаткував формування практичних навиків здобувачів у сфері туристичної індустрії. До того ж, першокурсники груп Т1-В22 та GRS1-В22 розпочали навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності «Дія. Цифрова Освіта» й отримали сертифікати Міністерства цифрової трансформації України.

Професор кафедри туризму та готельно-ресторанної справи,
доктор наук з державного управління, член НСЖУ
Людмила Матвейчук