Команда Університету Огієнка в проєкті Teaching Excellence: фінальна зустріч та перспективи подальшої співпраці

Команда Університету Огієнка в проєкті Teaching Excellence: фінальна зустріч та перспективи подальшої співпраці

21 грудня 2022 р. у межах Програми вдосконалення викладання у вищій освіті, яка реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія), відбулась фінальна зустріч команди Університету Огієнка (Геннадій Бесарабчук, керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти, кандидат педагогічних наук; Тетяна Сторчова, керівник відділу міжнародних зв’язків, кандидат педагогічних наук, доцент; Наталія Мєлєкєсцева, кандидат філологічних наук; Андрій Хоптяр, кандидат історичних наук (перебуває в лавах ЗСУ)) зі Світланою Калашніковою, доктором педагогічних наук, професором, радником при дирекції Інституту вищої освіти НАПН України, національним координатором Проєкту.

Учасники зустрічі поділилися набутим досвідом реалізації Програми вдосконалення викладання у вищій освіті, його імплементацією в К-ПНУ та окреслили перспективні напрями співпраці задля професійного зростання академічної спільноти університету.

Засідання робочої групи за день до війни (23 лютого)

Попереду багато цікавих ініціатив, нових можливостей і перспектив розвитку Університету Огієнка та вдосконалення якості викладання у вищій освіті: реалізація проєкту OHIIENKO-DEH, впровадження Університетської рамки та політики Teaching Excellence, Профілю випускника, Профілю викладача тощо.

Національний координатор Проєкту Світлана Калашнікова висловила цінні рекомендації щодо діджиталізації освітнього процесу в університеті, забезпечення професійного зростання його працівників і пошуку та впровадження кращих практик викладання, запропонувала консультаційну підтримку та сприяння в їх реалізації.

Тримаємо професійний стрій до Перемоги!

Команда проєкту