Вітаємо майбутніх учасників програми ЄС Еразмус+

Вітаємо майбутніх учасників програми ЄС Еразмус+

Відділ міжнародних зв’язків активно розширює географію міжнародної академічної мобільності. У межах підписаних міжінституційних угод з європейськими університетами за програмою ЄС Еразмус+ було оголошено нові конкурси для здобувачів вищої освіти К-ПНУ. Оголошення було опубліковано в дайджестах академічної мобільності на Студентському меридіані, вебсторінці відділу міжнародних зв’язків та на сторінках ВМЗ в соцмережах Facebook, Instagram.

17 листопада 2022 р. відбувся конкурсний відбір, за результатами якого троє здобувачів вищої освіти педагогічного факультету спеціальності 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація Андріана Осика, Катерина Шидловська та Анна Лехман навчатимуться в Академії образотворчих мистецтв імені Яна Матейка в Кракові (Польща) з 20 лютого до 16 червня 2023 р. у межах Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: Міжнародна кредитна мобільність.

У межах міжінституційної угоди з Католицьким Університетом в Ружомберку (Словаччина) 9 грудня 2022 р.  було оголошено конкурс для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) та 014 Середня освіта (Мова і література (німецька).

Для участі у конкурсному відборі здобувачі вищої освіти заповнили гугл-форму та завантажили всі необхідні документи.

Пакети документів конкурсантів було зашифровано та передано конкурсній комісії, яка 21 грудня 2022 р. обрала переможця. Щирі вітання Владиславу Степанянцу, магістранту спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) факультету іноземної філології, з перемогою в конкурсному відборі.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Відділ міжнародних зв’язків