Чергове засідання вченої ради К-ПНУ: підсумки 2022-2023 н. р. та основні завдання нового навчального року

Чергове засідання вченої ради К-ПНУ: підсумки 2022-2023 н. р. та основні завдання нового навчального року

29 червня 2023 року відбулося чергове засідання вченої ради К-ПНУ.

Засідання розпочали із вітального слова головного спеціаліста відділу професійної освіти та виховної роботи Хмельницької обласної військової адміністрації Ольги Павлюк, яка вручила ректору К-ПНУ Сергію Копилову Почесну грамоту  за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток науки,  підготовку висококваліфікованих фахівців і наукових кадрів та з нагоди 60-річчя від дня народження.  Вітав ректора і голова Хмельницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолія Яримюк, який нагородив Сергія Анатолійовича почесним знаком “За розвиток соціального партнерства”.

 

На засіданні були присутні учасники «Школи професійного розвитку викладачів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка», яким ректор університету вручив Сертифікати про завершення навчання в межах проєкту.

У межах порядку денного присутні обговорили низку важливих питань, зокрема результати акредитаційних експертиз освітніх програм спеціальностей університету в ІІ семестрі 2022-2023 н.р. та основні завдання щодо підготовки до акредитації освітніх програм у 2023-2024 н.р. (доповідав проректор з науково-педагогічної роботи Василь Кобильник).

Про результативність роботи вченої ради, наукової ради, ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в 2022-2023 н.р. і основні завдання на 2023-2024 н.р. доповіли: голова вченої ради університету ректор Сергій Копилов, голова наукової ради університету проректор з наукової роботи Світлана Миронова, співголова ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти перший проректор Володимир Дубінський, співголова ради з науково-методичної роботи і забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти проректор з науково-педагогічної роботи Василь Кобильник.

Також на зустрічі прозвітували випускники аспірантури.

Завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Юрій Юрчишин поінформував про результати роботи кафедри теорії і методики фізичного виховання за 2018-2023 рр. та перспективи її розвитку.

На засіданні затвердили ліміти стипендiатiв на І семестр 2023-2024 навчального року; ліміти стипендіатів, яким буде призначатися академічна стипендія за особливі успіхи в навчанні на І семестр 2023-2024 навчального року; ліміти стипендіатів із числа осіб, які будуть зараховані на навчання у 2023 році (доповідав голова стипендіальної комісії університету ректор Сергій Копилов).

Також затвердили кандидатури здобувачів вищої освіти на призначення академічних стипендій Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, імені державних діячів першого українського уряду (доповіла керівник навчального відділу Людмила Горчак).

Про обрання науково-педагогічних працівників університету на вакантні посади завідувачів кафедр університету та присвоєння вчених звань професора та доцента науково-педагогічним працівникам кафедр університету доповів  ректор Сергій Копилов.

За результатами засідання ухвалено низку важливих рішень.

 

Пресцентр